ΕΚΤΑΚΤΟ/Ανατολική Γκούτα-Δαμασκός: Δολοφονήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το no 2 της στρατιωτικής διοίκησης του Ισλαμικού Στρατού.

dimpenews.com

Δολοφονήθηκε ο στρατιωτικός διοικητής του Ισλαμικού Στρατού της  Jaysh al-Islam ,ο Rida al-Harir με την κωδική ονομασία  »Abu Abdullah 200 » από εκρηκτικό αυτοσχέδιο μηχανισμό  που ήταν τοποθετημένος στο αυτοκίνητό του στην al-Nashabyie στην Ανατολική Ghouta στην περιφέρεια Δαμασκού.

Η είδηση μεταφέρεται τώρα νύχτα 14.8.17 αστραπιαία από διάφορα μέσα όπως το jobarnews, αλλά και από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της  »αντιπολίτευσης ».

Πρόκειται για το no 2 της στρατιωτικής διοίκησης της οργάνωσης που είναι η πιο ισχυρή και πολυπληθής από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην περιφέρεια Δαμασκού.Ήταν διοικητής της 6ης ταξιαρχίας του Ισλαμικού Στρατού.

Αναφέρεται από μέσα που πρόσκεινται στον Ισλαμικό Στρατό ότι πρόκειται για συντονισμένη επίθεση από αλ Νούσρα και της ισλαμιστικής οργάνωσης με διασύνδεση με FSA της al-Rahman Corps.

Στο επίσημο ανακοινωθέν του ο Ισλαμικός Στρατός  αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  »μετά από μια βίαιη επίθεση στις θέσεις μας στις πόλεις  Ash’ari – Alftris – Muhammadiyah στην Α Ghouta  από…

Voir l’article original 41 mots de plus

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s