3η ημέρα της μάχης στην Αrsal: H Hezbollah απελευθέρωσε το 64% της ορεινής Arsal,σκότωσε 46 τρομοκράτες στην Arsal, 23 στο Qalamoun και συνεχίζει την προέλασή της.200 τρομοκράτες ύψωσαν λευκή σημαία.XΑΡΤΕΣ

dimpenews.com

Arsal outskirts battle

Oιμαχητές της Ηezbollah προήλασαν στα υψίπεδα της Arsal την Κυριακή την 3η ημέρα της μάχης για να καθαρίσουν την περιοχή από τους τακφιριστές τρομοκράτες της al Nusra.

Σύμφωνα με τα μέσα πολέμου της λιβανέζικης αντίστασης το 64% της ορεινής περιοχής της Arsal τέθηκε υπό τον έλεγχο της και η αλ Νούσρα περιορίστηκε στα εναπομείναντα.Το LBCI αναδημοσιεύει τους χάρτες που διακινούν τα μέσα της Hezbollah.

Κατ΄άλλη εκτίμηση απελευθερώθηκε το 46% στην περιοχή του Λιβάνου και το 23% σε αυτήν την συριακή ορεινή άγονη μεθόριο.Συνολικά το 69% από την περιοχή αυτή που ήλεγχε η αλ Νούσρα.

To στρατιωτικό μιντιακό κέντρο της Hezbollah μετέφερε ότι μαχητές της λιβανέζικης αντίστασης έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την Wadi Al-Owaini,που εθεωρείτο ως μια σημαντική θέση των τρομοκρατών της Nusra.

Tο κέντρο πρόσθεσε ότι μαχητές της Hezbollah πήραν τον έλεγχο της Shubat Al-Qalaa , ανατολικά των υψωμάτων της Arsal σημειώνοντας ότι αυτή η…

View original post 237 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s